Aktuality

NOVÁ SPOLUPRÁCE

Po nedávném rozloučení s několikaletou, úspěšnou, ale už poslední dobou nezajímavou spolupráci s Raciolou - Uherský Brod, jsem navázal nový vztah a to s firmou RABBIT - Trhový Štěpánov, opět český zpracovatel drůbeže z vlastních chovů, ale i králičího masa, vepřového a hovězího, včetně...
Celý článek

FOTA Z JÍDELEN

Do fotogalerie byli přidány fotky, z úspěšné ochutnávky nového sortimentu z kapřího masa, které jsme prezentovali, v rámci konference školních jídelen v aule ZŠ Čejkovická, Brno
Celý článek

FOTA z magistrátu

Vloženy ve fotogalerií nějaká fota, z nedávné ochutnávky, v rámci propagace nového sortimntu, pro školní jídelny.  
Celý článek

PRESTIŽNÍ PROMO AKCE

O výrobek Kapří projevil zájem Brněnský školský úřad, byli jsme osloveni a pozváni na prestižní mezinárodní konferenci, pořádanou statutárním městem Brna a Masarykovou univerzitou Brno, v reprezentačních prostorách nové radnice, ochutnávkou bude propagovat rodinná firma...
Celý článek

Konec spolupráce s Raciolou

Dnešním dnem končí má šestiletá spolupráce a obchodní zastoupení firmy RACIOLA a už pilně připravuji náhradu za tohoto českého zpracovatele drůbeže. Požadavky jsou jasné, opět chov a původ CZ, denní porážka, ale hlavně oproti Raciole, širší sortiment a především, chtít obchodovat, což jsem poslední...
Celý článek

KAPŘÍ MASO, novinka a HIT

Nový sortiment pro vývařovny všeho druhu, KAPŘÍ MASO, buď jako mleté maso a nebo vyfiletovaná půlka kapra, absolutně bez kostí, bez zápachu, českého původem z Třeboně. Tyto výrobky mají skvělé výživové hodnoty a dle mého názoru, to bude i hit letošního podzimu. Z renomovaným...
Celý článek

JÍDELNY.CZ

V rámci informačního portálu hromadného stravování, proběhla v Brně promo akce rodinné firmy GASTRO FROZEN, na které ochutnávkou propagovala část svého sortimentu. Zde k nahlédnutí něco málo fotek z této akce.  
Celý článek

STRAVOVÁNÍ V ŠJ

Ta tam je doba, kdy stravování ve školní jídelně bylo tak říkajíc, zvláštní a nestandartní, po pravdě, když si každý šťoural a odpůrce uvědomí, za jakou částku musí v dnešní době jídelny vlastně uvařit, tak to je vyloženě kouzlení. Ale naštěstí doba pokročila a je možnost se velice slušně...
Celý článek

JÍDELNY.CZ propagace a ochutnávka

Dne 15.9 a 20.10 2016 se v aule základní škole na Čejkovické v Brně, koná konference Jídelen.cz a téma "Odborné kurzy ústavního stravování", kde v doprovodném programu proběhne propagační ochutnávka jedné z firem, u které jsem už od jejího vzniku a je ušitá mě přímo na míru, za co jsem rád a těší...
Celý článek

Pavel Dvořák

Štěpánovice 105
666 02

ičo: 875 39 926
________________
čísla účtú:
115-1764620247/0100 Kb
197006317/0600 Moneta
2501719848/2010 Fio banka
(zahraniční platby)
________________
palodvor@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode