Archiv článků

HUSÍ PRODUKCE ?

Poslední roky, kdy se vždy v tuto dobu pravidelně poptává především porcovaná husí produkce, tak bohužel i letos, je o tento typ sortimentu velká nouze a pokud někdo nemá naskladněno loňské zásoby, je téměř nemožné sehnat, proto nabízíme a i preferujeme (lepší cena, stejná kvalita, bezproblemová...
Celý článek

LOV ZVĚŘINY

Od počátku srpna se opět loví Jelen Sika a Evropský, Daněk, Muflon, Srnec už od května a Divoké prase celoročně. A jako už několik let, s rodinnou firmou MORAVIALOV z Kravska, protřídní kvalita a servis.
Celý článek

PODPORUJEME

Rádi pomáháme mladým a nadějným sportovcům, stejně jako v minulých ročnících.    
Celý článek

KUŘE CZ

Jako už tradičně na tomto festivalu, grilované kuře z České produkce, je nám ctí.
Celý článek

ZVĚŘINA NA BVV

Stejně jako v předešlých letech, máte možnost ochutnat kvalitní zvěřinu z rodiné firmy MORAVIALOV, v rámci veletrhu SILVA & REGINA. Po posledním ročníku, tato firma společně s cateringovou společností, byla pořadatelem vyzvednuta, za kvalitu, kterou poskytují.  
Celý článek

STRÁNKY BEZ TELEFONU

Z důvodu neustále se stupňujícím tlakem telefoního spamu, jsem byl nucen z této stránky odstranit telefoní kontak, v případě potřeby si o něj prosim napište na uvedený mail, obratem odpovídám, děkuji za pochopení.
Celý článek

SALIMA 2018

Opět jedinečná možnost, ohodnotit, zkusit...možná i navázat novou spolupráci, přímo s výrobci. Brněnské výstaviště 27.2 - 2.3 2018
Celý článek

Nová spolupráce?

V jednání zbrusu nová spolupráce, krom jiného se sortimentem, který jsme kdysi dávno intezivně nabízeli a to jak na pro retail, tak i pro gastro. Kvalitní značka, nové postupy a i něco navíc, upřesnění v počátku roku 2018. 
Celý článek

CHLAZENÁ ZVĚŘINA

Od nového roku, bude možnost odběru chlazenou, vakuovanou zvěřinu s garantovanou zárukou 14 dní, více info v průběhu ledna 2018, jen brát na zřetel, že vysoká (srnec,jelen,daněk...) se loví pouze do konce ledna, černá (kančí maso) se loví nepřetržitě.
Celý článek

Pavel Dvořák

Štěpánovice 105
666 02

ičo: 875 39 926
________________
čísla účtú:
115-1764620247/0100 Kb
197006317/0600 Moneta
2501719848/2010 Fio banka
(zahraniční platby)
________________
palodvor@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode