KAPŘÍ MASO, novinka a HIT

Nový sortiment pro vývařovny všeho druhu, KAPŘÍ MASO, buď jako mleté maso a nebo vyfiletovaná půlka kapra, absolutně bez kostí, bez zápachu, českého původem z Třeboně.

Tyto výrobky mají skvělé výživové hodnoty a dle mého názoru, to bude i hit letošního podzimu.

Z renomovaným kuchařem, s kterým už delší dobu spolupracujeme, jsme zkoušeli připravit pokrmy z tohoto druhu masa, chutnalo to výborně a je možné spousta využití, na část degustační menu se můžete níže podívat.

Kapří maso jako karbenátek, s pohankou, cizrnou, fazolkami, sušeným rajčaty

Kapří maso na kuličky, s ňoky a sýrovou omáčkou a bylinkami

Kapří maso na přírodno, se žampiony, šalotkou a fazolkami

Pavel Dvořák

Štěpánovice 105
666 02

ičo: 875 39 926
________________
čísla účtú:
115-1764620247/0100 Kb
197006317/0600 Moneta
2501719848/2010 Fio banka
(zahraniční platby)
________________
palodvor@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode