ONLINE AUKCE ve stravování a nejen . . .

Čím dál tím víc se rozmáhají moderní trendy, jak ušetřit ve stravování, nakupovat zboží přes tak zvané " ONLINE AUKCE" není to jen v potravinářství, ale i v ostatních komoditách, které jsou potřebné pro chod většinou státních subjektů.

 

Jak to funguje:

společnost xyz vymyslí aukční program, s kterým obchází škole, nemocnice, menze, . . . prostě všude, kde je potřeba neustálé zásobování, v počátku zdarma, poté už vše slušně zpoplatněné a přesvědčují vedení subjektů, jak moc tímto aukčním portálem ušetří.Opak je pravdou, jelikož do těchto aukcí se může přihlásit každá firma, ač je třeba nesolidní, má špatnou pověst, . . . jenže tento fakt nikoho nezajímá teda krom lidí, kteří s nekvalitníma surovinama, špatným závozem a nebo katastrofální komunikací s vybraným(vyhraným) dodavatelem musí řešit.

 

Jak to dopadá:

online aukci vyhrává nejnižší cena, je jedno v jaké kvalitě, následně subjekt získá nejnižší nákupní cenu, dodavatel, který to nabídnul podepíše smlouvu a začíná dodávat šunt, což se rovná nejlepší ceně.

Poté se bouří strávníci, že to nebudou jíst a musí se k tomu nejníže nakoupenému dokoupit ještě něco, jelikož původně dodané je nepoživatelné, ale je za super peníze, výborně.

 

Suma sumárum, levné nákupy, ale za jakou cenu, ptám, se.

Dnešní obchodování není z daleka jen o cenách, ale především o servisu, který dodavatelská firma nabízí.

Mám za sebou bohaté zkušenosti s těmito aukcemi a dokonce jsem byl i na jedno denním školení.

Pavel Dvořák

Štěpánovice 105
666 02

ičo: 875 39 926
________________
čísla účtú:
115-1764620247/0100 Kb
197006317/0600 Moneta
2501719848/2010 Fio banka
(zahraniční platby)
________________
palodvor@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode