Nově chlazená zvěřina všeho druhu, od rodinné firmy Moravialov z Kravska i v maloobchodních provozech, např. v síti Brněnka, podnikových prodejnách Raciola Uherský Brod s.r.o nebo Slámovo uzenářství ve Velké Bíteši, maso pouze z odlovu, ve výborné kvalitě a čerstvosti.
V případě zájmu o zásobování...
Celý článek
Stále oblíbenější v širokém spektru gastronomie a nyní i v dobré cenové nabídce.
Celý článek
Nejen stále modernější a hlavně preferovanější rybí produkce ze zahraničí, ale i kapří maso z Třeboňského rybnikářství, konkretně kapří mleté maso, neboli baldr, což je tlakem tlačené maso přes síta, samozřejmě bez kosti a dále také kapří filety, které jsou zbavené velkých kostí, malé jsou...
Celý článek
Už tradičně v tomto podzimní období, zajímavá nabídka na zvěřinu a krom jiného, ve výborné ceně a kvalitě KANČÍ KÝTY Z MLADÝCH SELAT a SRNČÍ KÝTY Z MLADÝCH SRNCŮ, tyhle masa jsou po tepelné úpravě,velice chutné, v případě zájmu o cennovou nabídku, nás kontaktujte.
Celý článek
S novým školním rokem zajímavá nabídka pro veškerá gastro zařízení, kachní čtvrtky, ve výborné kvalitě, solidní ceně, výrobce Středočeská drůbež původ ČR
Celý článek
V dnešní době už to není na těchto akcích pouze pivo a párek, ale pořadatelé se snaží pro své návštěvníky pořádat doslova chuťové přebory, což je naprosto v pořádku a jen tak dále.
Jako už každoročně, bude i zde na této příjemné akci k mání česká drůbež, kterou zajišťujeme s českým zpracovatelem...
Celý článek
Většina má zvěřinové maso spojené pouze z podzimním a zimním obdobím, na pečení čí dušení, ale tenhle typ masa je vhodný i v letních měsících na grilování a to většinou ty méně tučné partie jako např. kýty, pannenské svíčkové, hřbety...
Celý článek
Nezadržitelně se blíží období všemožných venkovních úprav potravin, které samozřejmě můžete poptat na zde uvedených kontaktech.
Celý článek
Robalo nilský neboli Nilský okoun je druh sladkovodní ryby, predátora, chovající ve Viktoriině jezeře, živí se menšíma druhy ryb i jinými vodními živočichy, občas uloví i divokou kachnu, váží i 200kg a dospělci průměru měří 130cm.
Maso má narůžovělou barvu a delikátní chuť, z evropských ryb se mu...
Celý článek
Pomalu rostoucí hybrid kuřata s délkou výkrmu 56 dní i více, tato kuřata jsou větší, mají žlutější barvu, svalovina má tužší konzistenci, nižší obsah vody v mase a jsou chutnější oproti běžné délce výkrmu, který je nyní cca 35-36 dní.
Celý článek