Archiv článků

Novinky v sortimentu

Připravily jsme pro vás hned několik novinek v mrazeném sortimentu, pro bližší info nás neváhejte kontaktovat.  
Celý článek

Národní výstava myslivosti

V rámci Brněnského veletrhu ANIMAL TECH proběhne i národní výstava myslivosti, kde budete mít možnost ochutnat kvalitní zvěřinu z rodinné firmy Moravialov ze Znojemska, kterou jsem jako už po několikáté, měli tu možnost na tyto akce BVV dodávat.
Celý článek

Okoun nilský

Jedna z mála novinek je opětovné zařazení do nabídky oblíbené ryby Okouna nílského a filety z ní, pro více info jako balení a cenovou nabídku nás neváhejte kontaktovat.
Celý článek

NOVINKY

V tomto novém roce pro vás připravujeme řadu novinek, věříme, že vše dopadne dle naších představ a těšíme se, že co nevidět budeme moct prozradit více, sledujte nás a samozřejmě i nadále se plně věnujeme naší hlavní aktivitě, což je Česká drůbež a speciality z ní, králičí maso opět původ ČR, stále...
Celý článek

PF 2023

Děkujeme Vám za projevenou důvěru v uplynulém roce a do nového roku 2023 Vám přejeme hodně zdraví, štěstí, osobních i pracovních úspěchů. Zároveň se těšíme na další spolupráci.
Celý článek

Maloobchodní prodej zvěřiny

Velice nás těší zájem prodejců, nabízet zvěřinu z rodinné firmy Moravialov ve svých maloobchodních prodejnách, především v Brně a okolí, tato zvěřina je v chlazeném stavu a ve vysoké kvalitě opracování. V případě dalších zájemců, vám se vším v počátku rádi pomůžeme, včetně dodání kontrolních...
Celý článek

Úprava cen v drůbežím mase z Rabbitu

Stejně jak rychle šla cena drůbeže nahoru, podobně náhla, jdou ceny této oblíbené komodity v těchto dnech zpět na příznivější ceny, tj. sleva v českém drůbežím mase, v druhé největší firmě, Rabbit Trhový Štěpánov, s kterou úzce spolupracujeme, pro aktuální ceníky nás neváhejte kontaktovat.
Celý článek

Nedostatek kachního a husího programu

Už od letošního jara je velký nedostatek především husokachen, bohužel se k tomu přidává aktuálně i kachní díle, husí jsou, ale cena díky výpadku kachen a husokachen, je vysoká. Jsme rádi, že jsme kachní čtvrtky a prsa stihli včas naskladnit, ale na jak dlouho dobu nám tato zásoba vydrží nevíme,...
Celý článek

Drůbeží rolády

Vykoštěné celé kuře, naplněné sekanou směsí nebo taky zeleninou, posypány paprikovým kořením, to jsou ve stravování oblíbené plněné drůbeží rolády, pro více info nás neváhejte kontaktovat.
Celý článek

Grilování, BBQ, jídla pod pekou...

Přejeme pohodově prožitou dovolenou a ani v době relaxu nezapomínejte, že si i tyto volné chvíle můžete zpříjemnit kvalitním masem, např. kachním k tradiční přípravě jídla pod pekou.
Celý článek

Pavel Dvořák

Štěpánovice 105
666 02

ičo: 875 39 926
________________
čísla účtú:
115-1764620247/0100 Kb
197006317/0600 Moneta
2501719848/2010 Fio banka
(zahraniční platby)
________________
palodvor@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode