Archiv článků

Omezení provozu

Veškeré naplánované akce, veletrhy, ochutnávky...se z důvodů vyhlášení nouzového stavu v celé ČR až do odvolání ruší,krom jiného i my jsme nuceni pracovat v omezeném stavu, o bližší info nás prosím neváhejte kontaktovat, díky a držte se.
Celý článek

Zvěřina na SILVA & REGINA

Již tradičně připravujeme zvěřinu s firmou MORAVIALOV na brněnské výstaviště, kde bude probíhat mezinárodní veletrh zemědělské techniky a v rámci něho i přehlídka myslivosti, lovu...přijďte ochutnat z široké nabídky divočiny, kompletně připravené rodinnou cateringovou firmou pana Rychlíka.  
Celý článek

Nilský okoun neboli Robalo nilský

Jedná se o sladkovodní dravou rybu,která původně pochází z rovníkové Afriky, maso má narůžovělou barvu, téměř bez kostí s bohatým zdrojem omega-3 mastých kyselin, vhodné na jakoukoliv přípravu, velice chutné.  Více společně s rodinnou firmou GASTRO FROZEN spolehlivý dodavatel mražených a...
Celý článek

Drůbeží speciality

Ve stále nabídce drůbeží polotovary v různých kalibrech jako např. plněné rolády, závitky, špízy, vše v dobré kvalitě a i cenách, rádi vám vše odprezentujeme a poradíme, jak snadno připravovat.
Celý článek

PF 2020

Díky za spolupráci v uplynulém roce,  klidné prožití Vánočních svátků a šťastný Nový rok.  
Celý článek

CELOROČNÍ DOBA LOVU MLADÉ ZVĚŘE

Od 1.1 2020 vejde v platnost nový lovecký zákon o změně doby lovu všech druhů spárkaté zvěře, do dvou let věku na celoroční. Týká se to daňka evropského, jelena evropského, muflona, siky japonského a srnce obecného  
Celý článek

Zvěřina i v maloobchodech

Nově chlazená zvěřina všeho druhu, od rodinné firmy Moravialov z Kravska i v maloobchodních provozech, např. v síti Brněnka, podnikových prodejnách Raciola Uherský Brod s.r.o nebo Slámovo uzenářství ve Velké Bíteši, maso pouze z odlovu, ve výborné kvalitě a čerstvosti. V případě zájmu o zásobování...
Celý článek

Kapří produkce z Třeboně

Nejen stále modernější a hlavně preferovanější rybí produkce ze zahraničí, ale i kapří maso z Třeboňského rybnikářství, konkretně kapří mleté maso, neboli baldr, což je tlakem tlačené maso přes síta, samozřejmě bez kosti a dále také kapří filety, které jsou zbavené velkých kostí, malé jsou...
Celý článek

Levnější zvěřina

Už tradičně v tomto podzimní období, zajímavá nabídka na zvěřinu a krom jiného, ve výborné ceně a kvalitě KANČÍ KÝTY Z MLADÝCH SELAT a SRNČÍ KÝTY Z MLADÝCH SRNCŮ, tyhle masa jsou po tepelné úpravě,velice chutné, v případě zájmu o cennovou nabídku, nás kontaktujte.
Celý článek

Pavel Dvořák

Štěpánovice 105
666 02

ičo: 875 39 926
________________
čísla účtú:
115-1764620247/0100 Kb
197006317/0600 Moneta
2501719848/2010 Fio banka
(zahraniční platby)
________________
palodvor@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode