VÁŽENÍ PŘÁTELÉ,

vítejte na stránkách, mapující obchodní činnosti, které se od roku 1997 nepřetržitě věnuji.

Od prvopočátku se převážně pohybuji v potravinářském odvětví, které mám za dobu působení na trhu zmapované, ovládám problematiku mrazených, chlazených a suchých potravin a to jak maloobchodně, tak i velkoobchodně.

Co nesmím opomenout, naopak zdůraznit, je dobrá znalost prostředí v gastro zařízení, kde jak já tvrdím, je BUDOUCNOST.

Těším se na Vás kdekoliv, . . .

Aktuality

PF 2021

Děkujeme Vám za projevenou důvěru v uplynulém roce a do nového roku 2021 Vám přejeme hodně zdraví, štěstí, osobních i pracovních úspěchů. 

Zároveň se těšíme na další spolupráci.

Celý článek

Čerstvá, chlazená zvěřina

Velice nás těší zájem o zvěřinové maso, odběratelé a to převážně na Moravě se stále rozrůstají což nás těší, je to především důkaz toho, jak se snažíme věnovat každé maličkosti, aby byla vaše maximální spokojenost s nabízeným sortimentem.

Celý článek

Zvěřinové klobásy

V rámci distribuce chlazené zvěřiny, je nově v nabídce i JELENÍ KLOBÁSA a ano, můžeme si dovolit napsat tento název, jelikož klobása obsahuje 70% jeleního masa a dále ZAJÍC POLNÍ, pouze celý, nerozbouraný.

Celý článek

Králičí maso

Pro kompletní nabídku králičího masa a to jak v chlazeném, tak i mraženém stavu, nás neváhejte kontaktovat, veškerá produkce původem z ČR, včetně vnitřností a dalších úprav jako ragú, rolky...

Celý článek

Další partner v prodeji chlazené zvěřiny na Moravě

Jsme velice rádi, že jsme se mohli domluvit s dalšíhm zajímavým  partnerem na trhu, kterým je řeznictví MORAVSKÉ MASO, vlastní síť podnikových prodejen, kde si bude možno od dnešního dne zakoupit zvěřinu v chlazeném stavu, máte se opravdu na co těšit, jelikož tento rodinný podnik z rodu Steinhauserů, který se výrobou a zpracováváním masa věnuje už řadu let pod obchodní značkou Steinex, má do této spolupráce velkou chuť a chtějí pravidelně nabízet svým zákazníkům co nejvíc z naší bohaté nabídky zvěřinového masa.

Celý článek

Kachna, husokachna a jiné sváteční lahůdky

S blížícím se podzimním časem, v nabídce taktéž husokachní a kachní díly a to jak prsa, stehna i čtvrtky, dále je možné pečené kachní maso metodou Sous-vide, což se jedná o vaření ve vakuu při nízké teplotě a to až několik hodin, maso je poté šťavnaté, křehké a dodává se i s vlastním výpekem, který během pečení vzniká.

Celý článek

Pavel Dvořák

Štěpánovice 105
666 02

ičo: 875 39 926
________________
čísla účtú:
115-1764620247/0100 Kb
197006317/0600 Moneta
2501719848/2010 Fio banka
(zahraniční platby)
________________
palodvor@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode