Většina má zvěřinové maso spojené pouze z podzimním a zimním obdobím, na pečení čí dušení, ale tenhle typ masa je vhodný i v letních měsících na grilování a to většinou ty méně tučné partie jako např. kýty, pannenské svíčkové, hřbety...

VÁŽENÍ PŘÁTELÉ,
vítejte na stránkách, mapující obchodní činnosti, které se od roku 1997 nepřetržitě věnuji.
Od prvopočátku se převážně pohybuji v potravinářském odvětví, které mám za dobu působení na trhu zmapované, ovládám problematiku mrazených, chlazených a suchých potravin a to jak maloobchodně, tak i velkoobchodně.
Co nesmím opomenout, naopak zdůraznit, je dobrá znalost prostředí v gastro zařízení, kde jak já tvrdím, je BUDOUCNOST.
Těším se na Vás kdekoliv, . . .
Aktuality
Grilování, uzení, pečení...
01.05.2019 12:02Nezadržitelně se blíží období všemožných venkovních úprav potravin, které samozřejmě můžete poptat na zde uvedených kontaktech.
Nilský okoun
20.04.2019 10:00Robalo nilský neboli Nilský okoun je druh sladkovodní ryby, predátora, chovající ve Viktoriině jezeře, živí se menšíma druhy ryb i jinými vodními živočichy, občas uloví i divokou kachnu, váží i 200kg a dospělci průměru měří 130cm.
Maso má narůžovělou barvu a delikátní chuť, z evropských ryb se mu nejvíce podobá maso candáta a je bohaté na omega 3 mastné kyseliny.
Nově filety z této ryby u firmy GASTRO FROZEN.
Selské cz kuře z Rabbitu
30.03.2019 10:21Pomalu rostoucí hybrid kuřata s délkou výkrmu 56 dní i více, tato kuřata jsou větší, mají žlutější barvu, svalovina má tužší konzistenci, nižší obsah vody v mase a jsou chutnější oproti běžné délce výkrmu, který je nyní cca 35-36 dní.
Drůbeží speciality, ručně vyráběné, výborné vychucení...
11.02.2019 15:58České drůbeží maso
22.01.2019 15:52Kvalitní drůbeží maso včetně slepic, z ověřených českých chovů, kalibrovaní porcí, denní závoz,...RABBIT