Archiv článků

PF 2020

Díky za spolupráci v uplynulém roce,  klidné prožití Vánočních svátků a šťastný Nový rok.  
Celý článek

CELOROČNÍ DOBA LOVU MLADÉ ZVĚŘE

Od 1.1 2020 vejde v platnost nový lovecký zákon o změně doby lovu všech druhů spárkaté zvěře, do dvou let věku na celoroční. Týká se to daňka evropského, jelena evropského, muflona, siky japonského a srnce obecného  
Celý článek

Zvěřina i v maloobchodech

Nově chlazená zvěřina všeho druhu, od rodinné firmy Moravialov z Kravska i v maloobchodních provozech, např. v síti Brněnka, podnikových prodejnách Raciola Uherský Brod s.r.o nebo Slámovo uzenářství ve Velké Bíteši, maso pouze z odlovu, ve výborné kvalitě a čerstvosti. V případě zájmu o zásobování...
Celý článek

Kapří produkce z Třeboně

Nejen stále modernější a hlavně preferovanější rybí produkce ze zahraničí, ale i kapří maso z Třeboňského rybnikářství, konkretně kapří mleté maso, neboli baldr, což je tlakem tlačené maso přes síta, samozřejmě bez kosti a dále také kapří filety, které jsou zbavené velkých kostí, malé jsou...
Celý článek

Levnější zvěřina

Už tradičně v tomto podzimní období, zajímavá nabídka na zvěřinu a krom jiného, ve výborné ceně a kvalitě KANČÍ KÝTY Z MLADÝCH SELAT a SRNČÍ KÝTY Z MLADÝCH SRNCŮ, tyhle masa jsou po tepelné úpravě,velice chutné, v případě zájmu o cennovou nabídku, nás kontaktujte.
Celý článek

České kachní čtvrtky

S novým školním rokem zajímavá nabídka pro veškerá gastro zařízení, kachní čtvrtky, ve výborné kvalitě, solidní ceně, výrobce Středočeská drůbež původ ČR
Celý článek

gastronomické zážitky na letních open air festivalech

V dnešní době už to není na těchto akcích pouze pivo a párek, ale pořadatelé se snaží pro své návštěvníky pořádat doslova chuťové přebory, což je naprosto v pořádku a jen tak dále. Jako už každoročně, bude i zde na této příjemné akci k mání česká drůbež, kterou zajišťujeme s českým zpracovatelem...
Celý článek

Zvěřina i mimo obvyklé období

Většina má zvěřinové maso spojené pouze z podzimním a zimním obdobím, na pečení čí dušení, ale tenhle typ masa je vhodný i v letních měsících na grilování a to většinou ty méně tučné partie jako např. kýty, pannenské svíčkové, hřbety...
Celý článek

Pavel Dvořák

Štěpánovice 105
666 02

ičo: 875 39 926
________________
čísla účtú:
115-1764620247/0100 Kb
197006317/0600 Moneta
2501719848/2010 Fio banka
(zahraniční platby)
________________
palodvor@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode