Archiv článků

Nilský okoun

Robalo nilský neboli Nilský okoun je druh sladkovodní ryby, predátora, chovající ve Viktoriině jezeře, živí se menšíma druhy ryb i jinými vodními živočichy, občas uloví i divokou kachnu, váží i 200kg a dospělci průměru měří 130cm. Maso má narůžovělou barvu a delikátní chuť, z evropských ryb se mu...
Celý článek

Selské cz kuře z Rabbitu

Pomalu rostoucí hybrid kuřata s délkou výkrmu 56 dní i více, tato kuřata jsou větší, mají žlutější barvu, svalovina má tužší konzistenci, nižší obsah vody v mase a jsou chutnější oproti běžné délce výkrmu, který je nyní cca 35-36 dní.                
Celý článek

PF 2019

Děkuji za spolupráci v uplynulém roce, přeji hodně sil do roku nového a klidné prožití vánočních svátků.
Celý článek

králičí maso...

Králičí maso je velmi lehké, málo tučné, zdravé a dobře stravitelné.  Obsahuje velké množství bílkovin a mezi tuky i nenasycené mastné kyseliny. České králičí maso s firmou Rabbit.
Celý článek

podzimní AKCE...zvěřina

Jako už tradičně v tomto podzimním období, vrcholí lov zvěřiny, pro aktuální akční nabídku si napište na uvedené kontakty, možnost samozřejmě i v chlazeném stavu, s firmou MORAVIALOV.
Celý článek

JIDELNY.CZ Brno

Dnes proběhla v prostorách Hotelu Avanti v Brně, prezentace spojená s ochutnávkou části sortimentu z rodinné firmy GASTRO FROZEN. Krom jiného se degustovalo, trošku opomíjené, pro využití v mnoha přípravách zajímavé, KAPŘÍ MASO z Třeboňska.  Speciálně pro tuto akci jsme připravili KAPŘÍ...
Celý článek

JÍDELNY.cz

Každoroční ochutnávka s rodinnou firmou GASTRO FROZEN, v rámci školení školních jídelen, bude připraveno zajímavé a pestré menu, z rukou skvělého šéfkuchaře, přijďte za námi.
Celý článek

Začátek školního roku

České drůbeží maso, rolády, závitky, kvalitní ryby, zvěřina...to vše a další jiný sortiment do školního stravování a nejen tam.  Neváhejte nás kontaktovat, pro aktuální zvýhodněné cennové nabídky, ale i vzorky staronových výrobků, které vám dodáme k vyzkoušení.  
Celý článek

Pavel Dvořák

Štěpánovice 105
666 02

ičo: 875 39 926
________________
čísla účtú:
115-1764620247/0100 Kb
197006317/0600 Moneta
2501719848/2010 Fio banka
(zahraniční platby)
________________
palodvor@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode