O výrobek Kapří projevil zájem Brněnský školský úřad, byli jsme osloveni a pozváni na prestižní mezinárodní konferenci, pořádanou statutárním městem Brna a Masarykovou univerzitou Brno, v reprezentačních prostorách nové radnice, ochutnávkou bude propagovat rodinná firma GASTRO FROZEN, tento zajímavý výrobek.
VÁŽENÍ PŘÁTELÉ,
vítejte na stránkách, mapující obchodní činnosti, které se od roku 1997 nepřetržitě věnuji.
Od prvopočátku se převážně pohybuji v potravinářském odvětví, které mám za dobu působení na trhu zmapované, ovládám problematiku mrazených, chlazených a suchých potravin a to jak maloobchodně, tak i velkoobchodně.
Co nesmím opomenout, naopak zdůraznit, je dobrá znalost prostředí v gastro zařízení, kde jak já tvrdím, je BUDOUCNOST.
Těším se na Vás kdekoliv . . .
Aktuality
Konec spolupráce s Raciolou
30.09.2016 22:46Dnešním dnem končí má šestiletá spolupráce a obchodní zastoupení firmy RACIOLA a už pilně připravuji náhradu za tohoto českého zpracovatele drůbeže.
Požadavky jsou jasné, opět chov a původ CZ, denní porážka, ale hlavně oproti Raciole, širší sortiment a především, chtít obchodovat, což jsem poslední dobou absolutně postrádal.
KAPŘÍ MASO, novinka a HIT
27.09.2016 16:00Nový sortiment pro vývařovny všeho druhu, KAPŘÍ MASO, buď jako mleté maso a nebo vyfiletovaná půlka kapra, absolutně bez kostí, bez zápachu, českého původem z Třeboně.
Tyto výrobky mají skvělé výživové hodnoty a dle mého názoru, to bude i hit letošního podzimu.
Z renomovaným kuchařem, s kterým už delší dobu spolupracujeme, jsme zkoušeli připravit pokrmy z tohoto druhu masa, chutnalo to výborně a je možné spousta využití, na část degustační menu se můžete níže podívat.
Kapří maso jako karbenátek, s pohankou, cizrnou, fazolkami, sušeným rajčaty
Kapří maso na kuličky, s ňoky a sýrovou omáčkou a bylinkami
Kapří maso na přírodno, se žampiony, šalotkou a fazolkami
JÍDELNY.CZ
15.09.2016 19:18V rámci informačního portálu hromadného stravování, proběhla v Brně promo akce rodinné firmy GASTRO FROZEN, na které ochutnávkou propagovala část svého sortimentu.
Zde k nahlédnutí něco málo fotek z této akce.
STRAVOVÁNÍ V ŠJ
09.09.2016 16:40Ta tam je doba, kdy stravování ve školní jídelně bylo tak říkajíc, zvláštní a nestandartní, po pravdě, když si každý šťoural a odpůrce uvědomí, za jakou částku musí v dnešní době jídelny vlastně uvařit, tak to je vyloženě kouzlení.
Ale naštěstí doba pokročila a je možnost se velice slušně najíst a mnohdy i výběr až ze tří jídel, jenže kdo neochutná, názor nezmění.
JÍDELNY.CZ propagace a ochutnávka
02.09.2016 16:08Dne 15.9 a 20.10 2016 se v aule základní škole na Čejkovické v Brně, koná konference Jídelen.cz a téma "Odborné kurzy ústavního stravování", kde v doprovodném programu proběhne propagační ochutnávka jedné z firem, u které jsem už od jejího vzniku a je ušitá mě přímo na míru, za co jsem rád a těší mě tato už letitá spolupráce.
Na prezentaci 20.10 představíme mimo jiné zajímavou novinku a dle mého názoru i hit letošního podzimu, připravenou ostříleným, profesionálním kuchařem, který jako pokaždé, bude otevřený případným dotazům a radám.
O co konkétně půjde, zatím nesdělím, jelikož se ještě jedná o vcelku důležitou podporu, tohoto zajímavého a zdravého sortimentu,info již brzy.